Default Pagina

Linja Interieur werd opgericht in 1990 en evolueerde in de loop van de voorbije 25 jaar naar een interieurzaak die elke interieurdroom voor u kan verwezelijken.

We voorzien uitgebreid de tijd om samen met u uw project te bespreken tot in de kleinste details. Hiervoor komt Patrick Hellin, zaakvoerder en interieurarchitect, graag ter plaatse voor een eerste maatopname zodat hij zich een concreet idee kan vormen van uw verbouwingsplannen.

Tijdens de gesprekken nadien worden u een aantal voorontwerpen voorgesteld, die uiteindelijk leiden naar een definitief plan met gedetailleerde offerte. Hiervoor kunnen we al jaren rekenen op onze medewerker Suzy.

Michel Hellin, mede-zaakvoerder, staat in voor het opvolgen van de werven en is uw aanspreekpunt tijdens de uitvoering van de werken. Deze werken worden uitgevoerd door onze ervaren en bekwame eigen schrijnwerkers Eric, Seba en Filip, die al jaren in ons bedrijf werken.

  colman na linja
 


  

Bewaren

Ziet u er tegenop aan de werken te starten, omdat de organisatie ervan teveel kopzorgen met zich meebrengt ?

Wij nemen graag de coördinatie van uw volledige verbouwing, van afbraak tot de schilderwerken en raamdecoratie, in handen.  We zorgen ervoor dat de werken uitgevoerd worden binnen de afgesproken termijn en aan de vooraf overeengekomen prijs. 

We doen hiervoor beroep op een bekwame groep vakmensen, die we met zorg voor u selecteerden.

Geen klusjesmannen die beweren van alle markten thuis te zijn, maar stielmannen die elk op hun terrein de nodige vakkennis hebben, en waarop we al jaren kunnen vertrouwen.

Bekwame loodgieters, bezetters, gyprocplaatsers, elektriciens, vloerders, schilders, … brengen in onderling overleg uw project tot een goed einde, dit onder leiding van onze eigen werfleider, die voor u ten allen tijde klaar staat om uw vragen te beantwoorden.


 
View the embedded image gallery online at:
http://linja.be/3-pagina/default-pagina#sigProIdeb99a2304f